Saneerausyhtiösi Kymenlaaksossa

Olemme erityisesti korjausrakentamiseen keskittyvä paikallinen ja tehokas rakennustoimisto. Rakennamme ja saneeraamme kohteemme suunnitelmallisesti ja turvallisesti, hyvän rakennustavan mukaisesti. Etsimme toiminnassamme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja luovia keinoja ratkaista asiakkaidemme ongelmia - laadukkasti ja tehokkaasti.

Jatkuva yhteistyö asiakkaidemme kanssa on paras osoitus työmme laadusta ja tehokkaasta toteutuksesta. Tällöin parhaimmillaan projektisi siirtyy meidän vastuullemme yhdellä soitolla tai sähköpostilla. Tarjoamme ammattitaitomme palvelemaan sinua.

Yrityksellä on monipuolinen kalusto käytettävissä, sekä osaava henkilökunta.

Etsimme asiakkaita kaupungeista ja kunnista, isännöitsijöistä, teollisuudesta, vakuutusyhtiöstä sekä muista rakennuttajista.

Palvelemme sinua pääurakoitsijana.


Kiitos vierailustasi !

Sunnuntai, Huhtikuu 29, 2018, 21:06

DualTech saneeraa Pyhtäällä Suur-Ahvenkosken koulun julkisivuja, sekä vanhan Salen tiloihin uudet nuorisotilat - sisältäen muun muassa uuden "mopotallin".

Haminassa saneerataan Haminan kaupungintalon 3. kerros, Uuden summan päiväkodin valesokkeli rakenteet, sekä Varuskuntakerholle uusi invahissi ja inva-WC.

Haemme myös kasvavaan tilauskantaamme maarakennusosaajaa. Osaat ajaa pienkaivinkoneita ja maansiirtäjiä, sekä tunnet kiinteistöjen vesi- ja viemärijärjestelmien kuten salaoja- ja sadevesilinjojen rakentamista.

Etsimme myös monipuolista sisustuskirvesmiestä. Osaat jo laatoittaa ja tehdä tasoitus- ja maalaustöitä ja lisäksi katsomme eduksi kokemuksen julkistentilojen muovimaton asentamistehtävistä.

Ota rohkeasti yhteyttä!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

Rakennus- ja insinööritoimisto DualTech Oy

Nopasenmäentie 14 49400 HAMINA

toimisto(@)dualtech.fi

Y:2142456-6